سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

کلاهبرداری سودجویان به بهانه کمک به خانواده الهه حسین نژاد

پلیس به کلاهبرداری اینستاگرامی به نام پدر الهه حسین‌نژاد واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 06
کد خبر: ۲۸۰۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی افراد سودجو با راه‌اندازی صفحات جعلی به نام خانواده حسین‌نژاد در فضای مجازی قصد کلاهبرداری و دریافت پول برای دیه قاتل را دارند.

این افراد با معرفی خود به عنوان خانواده مقتول، از کاربران درخواست واریز مبالغی برای کمک به پرداخت دیه قاتل در صورت صدور حکم اعدام مطرح کرده‌اند؛ در حالی‌که هنوز روند رسیدگی به این پرونده در مراحل اولیه قرار داشته و هیچ‌گونه حکمی از سوی مراجع قضایی صادر نشده است.

کلاهبرداری سودجویان به بهانه کمک به خانواده الهه حسین نژاد

مقام‌های انتظامی با هشدار درباره این شیوه کلاهبرداری تأکید کرده‌اند که به هیچ وجه به این صفحات اعتماد نکرده و از واریز هرگونه وجه به حساب‌های اعلام‌شده خودداری کنند./اطلاعات

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار